USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.60 10.73

Опалювальний сезон на Волині: готовність – майже 100%

5 Жовтня 2022 19:48
Комунальні заклади Волині майже на 100% готові до початку нового опалювального сезону.

Про це розповів Суспільному керівник департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства області Андрій Пиріг.

З його слів, готуватися до складної зими почали ще з травня. Привели до робочого стану 863 котельні, 293 кілометри теплових мереж і 62 теплові пункти, що обслуговують заклади бюджетної сфери.

«Заготовлено в області 16,5 тисячі тонн вугілля, також дрова, щепа та інші відходи деревини у нас на сьогодні – понад 67 тисяч кубічних метрів», – каже Андрій Пиріг.

Читати ще: Встановлюють ІТП та модернізують котельні: як Луцьк готується до опалювального сезону

Паралельно з газовими котлами в бюджетних установах Волині встановлювали твердопаливні котли, зокрема у Ковелі та Володимирі.

«Станом на початок жовтня в області 55% закладів опалюються твердим паливом», – зазначає Андрій Пиріг.

Читати ще: Україна готова до опалювального сезону на 90%, – Шмигаль

Якщо протягом трьох діб середньодобова температура буде нижчою, ніж +8 градусів, на Волині розпочнеться опалювальний сезон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus