USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Онищенко показав відео переговорів про угоду з НАБУ

12 Травня 2018 13:48
Народний депутат - втікач Олександр Онищенко стверджує, що детективи НАБУ виходили з ним на зв'язок з пропозицією про угоду зі слідством. Угода з НАБУ стосується грошей компанії Quickpace Limited.

Запис розмови Онищенка з детективом НАБУ Калужинським оприлюднив телеканал ZIK. Відео показали в ефірі телеканалу в програмі «Спецпроект з Наталією Влащенко», інформує ІА ZIK.

Якщо НАБУ дійсно пропонувало угоду пану Онищенку, то за це має бути кримінальна відповідальність, йдеться у повідомленні.

Спілкуючись телефоном із Олександром Онищенком, нібито детектив НАБУ Калужинський пояснив, що Генеральна прокуратура не має юрисдикції за кордоном, а тому зустріч має відбутися в одному з посольств України за кордоном. На що Олександр Онищенко погодився і попросив підготувати юристів для укладення угоди.



Детектив НАБУ: - Давайте зустрінемося десь в посольстві України - за кордоном. Там вас точно ніхто не чіпатиме. Тому що Генеральна прокуратура не має юрисдикції за кордоном.

Онищенко: - Добре, ви ж можете підготувати угоду, щоб дати там юристам? І тоді будемо говорити про угоду.

Детектив НАБУ: - Тобто ви готові відшкодувати 700 млн гривень і відмовитися від своєї ролі на підприємстві, на якому всього 150 млн доларів.

Онищенко: - Так.

Детектив НАБУ: - Якщо так, тоді ми почнемо займатися цим питанням. Ви готові дати свідчення у цій справі, перебуваючи в Британії?

Онищенко: - Готовий.

Детектив НАБУ: - Ми домовимося і зустрінемося в полосольстві України і там вас допитаємо, вас це влаштує?

Онищенко: - Так.

Пізніше в ефірі Онищенко підтвердив, що мова в розмові про угоду з НАБУ йшла саме про гроші компанії Quickpace Limited.

ЧИТАТИ ЩЕ: РЕАКЦІЯ СОЦМЕРЕЖ НА ВИКРИВАЛЬНІ ПЛІВКИ ОНИЩЕНКА

Як відомо, Онищенко публікує записи, які, ймовірно, підтверджують його та інших політиків участь в договірних схемах і містять компромат на президента Петра Порошенка.

Перший запис плівок Онищенка з'явився в грудні. На ньому він розмовляє, як стверджується, з депутатом Олесем Довгим, який спілкувався з ним як з парламентарем з боку президента. 10 лютого Онищенко опублікував другу частину своїх записів, на яких, зі слів нардепа-втікача, присутній депутат Микола Мартиненко. 18 квітня в ефірі одного з українських телеканалів вперше були оприлюднені так звані «плівки Онищенка», на яких звучить голос, схожий на голос чинного Президента України Петра Порошенка. На записі нардеп-втікач Олександр Онищенко і людина з голосом, схожим на голос Порошенка, обговорюють «договірняк» з екс-міністром екології Миколою Злочевським щодо закриття кримінальних справ проти нього.

ЧИТАТИ ЩЕ : ПО 400 ГРН ЗА ШТУКУ: ОНИЩЕНКО ПРОДАЄ ЧЕРЕЗ ІНТЕРНЕТ КНИГУ ПРО КОРУПЦІЮ ПОРОШЕНКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus