USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Оновлять покрівлю: ліцей у Луцькому районі відремонтують за 700 тис.

6 Листопада 2022 15:36
До кінця року планують здійснити капітальний ремонт покриття даху комунального закладу загальної середньої освіти «Навізький ліцей», що на вулиці Молодіжній, 47 у селі Навіз Луцького району.

Про це йдеться на сайті Prozorro. Тендер оголосив гуманітарний відділ Рожищенської міської ради. Пропозиції від учасників прийматимуть до 10 листопада. Аукціон розпочнеться 11 листопада.

Очікувана вартість ремонту – 677 тисяч гривень.

За ці кошти мають виконати наступні роботи: розбирання поясків, сандриків, жолобів, відливів, звисів із листової сталі, розбирання накриття парапетів з листової сталi, розбирання водостічних труб, улаштування розділювального шару з геотекстилю, улаштування покрівель із полівінілхлоридних мембран, встановлення однорівневих лійок внутрішнього водостоку, улаштування примикань, улаштування парапетів із листової сталі, улаштування цементної стяжки, навішування водостічних труб, колін, відливів, лійок, улаштування водозбірних ринв, улаштування покриття над вентшахтами тощо.

Ремонт даху ліцею мають закінчити до 15 грудня поточного року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме 10 років.

Нагадаємо, поточний ремонт покрівлі з утепленням горищного перекриття запланували провести в ліцеї села Кримне Ковельського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus