USD 41.15 41.48
  • USD 41.15 41.48
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.46 10.58

Олімпійська спортсменка запрошує лучан на ранкову гімнастику

25 Серпня 2020 07:20
Лучан кличуть на загальноміську акцію «Ранкова гімнастика для всіх», яку будуть проводити олімпійці на спортивних майданчиках у різних мікрорайонах міста.

Про це повідомляють на сторінці Луцького міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у фейсбуці, пише Перший. Організатором дійства став керівник Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності Андрій Авраменко.

Перше тренування відбудеться вже у неділю, 30 серпня, на спортивному майданчику по вулиці Грабовського, 7 та 9 (ЛПЗ). Початок о 10 годині.

Комплекс загально-розвиваючих вправ запропонує Ірина Климець – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики (метання молота), учасниця XXXI літніх Олімпійських ігор (м. Ріо-де-Жанейро, Бразилія), бронзова призерка командного чемпіонату Європи (м. Бигдощ, Польща) та кубку Європи з легкоатлетичних метань 2019 року (м. Шаморин, Словаччина).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus