USD 40.55 40.87
  • USD 40.55 40.87
  • EUR 40.70 41.00
  • PLN 10.00 10.25

Окупанти знову вдарили по Харкову: є загиблий та поранені, зупинилося метро

23 Червня 2024 17:01
23 червня близько 15:00 Росія завдала авіаудару по Харкову. За інформацією міської ради та обласної адміністрації, били по критичній інфраструктурі, приватному сектору та дитячому навчальному закладу. У приватному секторі загинула одна людина.

Унаслідок ворожого авіаційного удару по цивільних об‘єктах у Шевченківському та Холодногірському районах Харкова поранено 11 людей. Половина міста – без електропостачання. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Травмовано 11 людей. Одна людина загинула. Серед постраждалих двоє підлітків 15 та 16 років», – поінформував Синєгубов.

За його словами, двоє постраждалих у важкому стані. Одна людина дістала травми середнього ступеня.

Читати ще: Ворог дорого заплатив: у Генштабі назвали втрати окупантів на Покровському напрямку

Влучання зафіксовано по приватному сектору та дитячому навчальному закладу.

«Без світла наразі половина споживачів Харкова. Фахівці вже працюють над поверненням електроенергії», – зазначив Синєгубов.

В ефірі телемарафону міський голова Ігор Терехов розповів, що в місті зупинився метрополітен і наземний електротранспорт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus