USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Окупанти вдарили ракетами по енергооб’єктах у п'яти областях України

1 Червня 2024 08:38
На світанку 1 червня ворог завдав масованого удару по нашій території. Під ударом опинилися енергетичні об’єкти, розташовані у п'яти областях.

Атаковано енергооб’єкти в Івано-Франківській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Донецькій та Запорізькій областях. Про це повідомив міністр енергетики Герман Галущенко.

«Наслідки уточнюють. Енергетики вже працюють над їх ліквідацією», – зазначив він.

Очільник Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Райкович інформував, що було вражено об’єкт енергетичної інфраструктури.

«За попередніми повідомленнями, постраждалих немає. Всі відповідні служби вже працюють», – написав він.

Після того як у Запоріжжі пролунали вибухи, патрульна поліція Запорізької області повідомила, що тимчасово перекрито рух Дніпровською гідроелектростанцією.

«Обʼїзд здійснюється через Арковий міст острова Хортиця (вул. Сергія Тюленіна – вул. Січі – вул. Таганська). А також через Нові мости та Хортицький район», – додали правоохоронці.

Відомо, що росіяни вдарили по українській території ракетами зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС. Вибухи лунали у Запоріжжі та Вінниці. У Вінницькій області уламки збитого БПЛ спричинили пожежу на об’єкті критичної інфраструктури.

У Запоріжжі поцілили в один із об’єктів енергетичної інфраструктури. Є руйнування. Пошкоджено й понад 20 житлових будинків та закладів соціальної сфери. Люди не постраждали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus