USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.55 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Окупанти вдарили по «Епіцентру» в Нікополі

6 Березня 2024 21:21
Російські війська 6 березня з артилерії вдарили по «Епіцентру» в Нікополі на Дніпропетровщині, вогонь охопив 4 тисячі квадратних метрів.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

У компанії повідомили, що в «Епіцентрі» на момент удару не було людей, тому обійшлося без жертв.

Читати ще: В результаті російського удару по Одесі загинули 5 людей

«Це був один з найбільших торгових об’єктів міста площею понад 5100 кв. м, який забезпечував товарами першої потреби всі прилеглі населені пункти. З початку війни він не припинив функціонування. Це вже шостий знищений ТЦ», – написала керівниця департаменту із зв’язків з громадськістю компанії «Епіцентр К» Юлія Чудновець.

Окрім цього удару, агресор цілив по райцентру ще двічі за день. Не тільки з важкої артилерії, а й дроном-камікадзе.

«Постраждала літня жінка. Оговтуватиметься вдома. Горів житловий будинок, полум’я рятувальники вгамували. Пошкоджені 6 приватних осель, 3 господарські споруди, авто і лінія електропередач», – сказав голова ОВА Сергій Лисак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus