USD 41.30 41.50
  • USD 41.30 41.50
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Окупанти утримують в полоні секретаря міськради Нової Каховки, його катують, – дружина

18 Березня 2022 19:41
Окупанти вже понад дві доби утримують в полоні секретаря міської ради Нової Каховки Дмитра Васильєва. Його під тортурами змушують стати лояльним до Росії.

Про це у Фейсбуці повідомила дружина посадовця Людмила Васильєва, передає Укрінформ.

Вона каже, що чоловіка утримують у підвалі будівлі поліції Нової Каховки. Її окупанти використовують як офіс «комендатури».

Васильєва запевняє, що про ситуацію з її чоловіком уже знають голова Херсонської ОДА Геннадій Лагута і мер Нової Каховки Володимир Коваленко.

«Вимоги росіян до Васильєва – змінити його гостро негативну позицію щодо росії на лояльну. Застосовується стандартний набір фізичного та морального тиску, зокрема елементи тортур», – написала жінка.

Вона запевнила, що її чоловік – патріот України і своєї позиції не змінює.

Окупанти вже не вперше беруть у полон посадовців на захоплених територіях. Зокрема, з полону вже встигли звільнити міського голову Мелітополя Івана Федорова, також росіяни захопили голову Великобурлуцької громади Віктора Терещенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus