USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.43 41.60
  • PLN 10.30 10.45

Окупанти розстріляли авто і вбили цивільних у Селидовому

27 Жовтня 2024 18:28
Донецька прокуратура розслідує вбивства двох мирних мешканок Селидового і розстріл цивільного авто, які вчинили росіяни.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора, передає Бабель.

Низка телеграм-каналів 27 жовтня оприлюднили відео, на якому видно, що військові армії РФ розстріляли автомобіль у Селидовому. У салоні перебували двоє мирних громадян, одна людина постраждала. Бійці ЗСУ відтягнули пораненого з лінії вогню, надали йому першу медичну допомогу та евакуювали цивільних. Попередньо, це сталося 24 жовтня.

Читати ще: Біля Селидового росіяни розстріляли чотирьох полонених нацгвардійців

Медіа повідомляють, що росіяни також розстріляли у Селидовому двох жінок. Стверджують, що тіла загиблих перебувають в районі приватного сектору, який практично не постраждав від бойових дій. Імовірно, людей вбили вже після того, як територію зайняли окупанти.

Читати ще: Росіяни розстріляли двох полонених бійців ЗСУ біля Селидового

Правоохоронці розслідують злочини за частиною 2 статті 438 (порушення законів та звичаїв війни). Працівники прокуратури зʼясовують обставини подій та ідентифікують жертв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus