USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Окупанти пишуть «Христос воскрес!» на снарядах, якими обстрілюють українців

23 Квітня 2022 18:53
Служба безпеки України звертає увагу, що російські окупанти на Великдень готують нові обстріли мирного населення та українських захисників.

Про це йдеться у нових телефонних розмовах загарбників, які перехопила СБУ.

На записі, оприлюдненому спецслужбою, окупант розповідає своїй дружині про вибухові «пасхальні сюрпризи», які загарбники готують українцям.

«Наши пацаны пасхалки хохлам готовят. Танкисты на снарядах пишут «Христос воскрес!». Развлекаемся, как можем...», – розповідає вояка.

Вони з дружиною підсміюються. Хоча коли мова заходить про справи у його підрозділі, який стоїть у Миколаївській області, тон ворожого загарбника одразу стає іншим. Із 19 людей у його взводі залишилося лише 7. Інших – убили або втекли.

«Тут никого не добавляют. Наоборот – все уезжают! Кого нам добавлять? Тут все бегут! У нас из бригады уволилось уже 600 человек... Тут остались только самые стойкие и алкаши», – резюмує окупант.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Игорь Показати IP 23 Квітня 2022 20:50
Пишите на наших снарядах ответ "Воистину Воскрес" да и делов с ними.
Всезнайко Показати IP 23 Квітня 2022 20:51
Антихристи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus