USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Окупанти призначили нового командувача західного воєнного округу: що про нього відомо

27 Грудня 2022 10:35
В російській окупаційній армії відбулась чергова ротація у вищому командуванні. Загарбники призначили нового командувача західного воєнного округу.

Про це повідомляють у Головному управлінні розвідки Міноборони.

В окупаційній армії відбулась чергова ротація у вищому командуванні. З посади командувача військами Західного воєнного округу було знято генерал-полковника Сергія Кузовльова, який встиг побути на цій посаді лише близько місяця.

Натомість Західний військовий округ ЗС РФ очолив генерал-лейтенант Євген Нікіфоров. До цього призначення він обіймав посаду начальника штабу – першого заступника командувача військами Східного військового округу.

Відомо, що наразі генерал Нікіфоров перебуває у командному пункті угруповання військ «Захід» в Богучарі Воронезької області.

В якості формальної причини звільнення Кузовльова озвучено провал підготовки наступу на Лиманському напрямку. Втім за фактом це прояв внутрішньополітичної боротьби у вищому керівництві РФ – людину з орбіти Шойгу-Герасимова змінюють на кандидата від групи Суровікіна-Пригожина.

Генерал Нікіфоров став четвертим командувачем Західного військового округу від початку повномасштабного вторгнення.

Нагадаємо, в Україні ліквідували начальника російських шпигунів. Мовиться про керівника розвідки – заступника начальника штабу з розвідки 12 гвардійської окремої інженерної бригади Центрального військового округу Росії – Євгена Швалєва.

В Росії також підтвердили загибель окупанта. Варто зауважити, що Швалєв – уродженець Чишмінського району Башкортостану. На батьківщині його проводжали в останню дорогу в п'ятницю, 23 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus