USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Окупанти продовжують примусову мобілізацію на тимчасово захоплених територіях, – Генштаб ЗСУ

21 Березня 2022 07:45
Триває двадцять шоста доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

За оперативною інформацією Генштабу ЗСУ, положення та характер дій Сил оборони суттєвих змін протягом останньої доби не зазнали.

Збройні сили України та інші підрозділи Сил оборони продовжують завдавати ударів по угрупованнях військ ворога, який намагається утримати захоплені рубежі. Водночас фіксують зниження інтенсивності застосування противником пілотованої авіації. Аби оцінити

ефективність результатів завданих ракетно-бомбових ударів, противник використовував оперативно-тактичні безпілотні літальні апарати.

Підрозділи Повітряних сил Збройних сил України за попередню добу уразили 7 повітряних цілей ворога (1 літак, 4 БПЛА та 2 крилаті ракети). Крім того, бомбардувальна та штурмова авіація завдавала нищівних ударів по скупченнях техніки і живої сили противника.

Окупанти продовжують терор місцевого населення та мародерство на тимчасово захоплених територіях. До російської федерації ворог вивозить побутову, автомобільну техніку, продукти харчування та інші матеріальні засоби.

Відзначають непоодинокі випадки розміщенняособового складу, озброєння та техніки окупантів на об’єктах цивільної інфраструктури.

Вороги й далі вдаються до примусової мобілізації на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей. Так, за наявною інформацією, бюджетні організації Станично-Луганської селищної громади оповіщені про необхідність прибуття 1 квітня 2022 року працівників чоловічої статі віком від 18 до 60 років у місцевий відділ поліції для реєстрації. Причин такої «реєстрації» не пояснюють, хоча це пов’язано з черговою хвилею мобілізації до 2-го армійського корпусу для відправки у райони ведення бойових дій.

Збройні сили України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони дають гідну відсіч загарбнику на всіх напрямках. Також триває знищення колон забезпечення противника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus