USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Окупанти поливають вогнем Харків: уже близько 20 поранених. Оновлено

21 Липня 2022 10:46
Вранці 21 липня російські окупанти розпочали масований обстріл Харкова.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає УНІАН.

«Росіяни завдають ударів по Харкову. До уваги жителів: перебувайте в укриттях, без нагальної потреби не виходьте на вулиці, не ігноруйте сигнали тривоги!» – наголосив він.

Міський голова Харкова Ігор Терехов також звернувся до містян та попередив: «Триває обстріл одного з найгустонаселеніших районів міста. Залишайтесь в укриттях!»

За словами мера, є потрапляння в одну з медустанов Харкова.

«Є поранені», – додав він.

За попередніми даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, внаслідок обстрілу одного із житлових районів Харкова двоє людей загинуло, 19 отримали поранення. Четверо поранених у критичному стані.

«Російський ворог б’є суто по вулицях міста, торговельних павільйонах, житловій інфраструктурі. Є влучання у житловий будинок, де був розміщений приватний стоматологічний кабінет. Усередині приміщення людей не було», - повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Відомо, що окупанти обстріляли Харків з реактивних систем залпового вогню «Ураган», касетними снарядами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus