USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Окупанти підірвали боєприпаси на території Запорізької АЕС, – Енергоатом

14 Березня 2022 16:08
Окупанти, які захопили Запорізьку АЕС в Енергодарі, почали утилізувати боєприпаси на території станції.

Про це повідомляють в Енергоатомі.

«Недоумки підірвали частину боєприпасів на майданчику Запорізької АЕС біля руїн учбово-тренувального центру та енергоблоку N1. І планують далі здійснювати підриви на найбільшому ядерному об’єкті Європи. Під час вибухів персонал залишав робочі місця. Які ще теракти потрібні для рішучих дій партнерів, зокрема МАГАТЕ?» – шоковані в Енергоатомі діями окупантів.

Читати ще: Росія готує два варіанти ядерного шантажу, – розвідка

Нагадаємо, на Запорізькій АЕС російські військові зібрали керівний персонал і повідомили, що тепер станція перебуває у власності «Росатому».

Як ми писали, лінію, яка живить ЧАЕС та місто Славутич, знову пошкоджено окупантами після того, як ремонтна бригада «Укренерго» відремонтувала її.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus