USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Окупантів зі «Шторм-Z» повертають на передову із незагоєними й ампутованими кінцівками, – британська розвідка

19 Грудня 2023 06:17
Штрафні підрозділи російських загарбників зі «Шторм-Z» повертаються до виконання бойових завдань з незагоєними ранами, а то й після ампутацій кінцівок.

Про це йдеться у розвідувальному огляді Міноборони Британії 18 грудня, передає ТСН.

«Це випливає з перевірених повідомлень про те, що члени «Шторм-Z», донецьких бойовиків та групи «Вагнера» часто отримували мінімальне лікування або взагалі не отримували його», – зазначають аналітики.

Розвідувальна спільнота Міноборони Британії зазначає, що найманці з-поміж засуджених, які складають значну частину підрозділів «Шторм-Z», зазнають поганого ставлення, а однією з причин цього є те, що ув'язнені часто не мають документів, необхідних для доступу до військових шпиталів.

Читати ще: Росія перетворила елітні групи «Шторм-Z» у штрафбати, – британська розвідка

«Відсутність належної медичної допомоги на театрі бойових дій призведе до того, що адміністративний та медичний тягар знову ляже на плечі безпосередньо підрозділів військ», – резюмують у розвідці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 19 Грудня 2023 06:27
і що? м'ясні штурм не припиняються всеодно
так так, звичайно Показати IP 19 Грудня 2023 07:32
Чергова пілюля, щоб показати, як в них в е погано? А в нас добре? А ви після операції з швами незнятими на ногах в частину поверталися?
777 Показати IP 19 Грудня 2023 16:05
Может быть вполне,с ампутированной головой писать можно английской разведке,почему воевать без рук нельзя?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus