USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Окупант зізнався матері у вбивствах цивільних та дітей в Україні: вона назвала це «великою справою». Аудіо

19 Квітня 2022 21:32
Громадяни країни-агресора Російської Федерації настільки зазомбовані кремлівською пропагандою та сповнені ненавистю до України, що не вірять навіть своїм рідним солдатам путінської армії. Коли окупанти намагаються розповісти правду про те, що насправді відбувається в Україні і про воєнні злочини, які скоюють путінські «визволителі» – їхні родичі відмовляються слухати і переповідають завчені «методички».

Одну таку розмову перехопили працівники Служби безпеки України. У ній окупант, що воює в Україні, каже матері, що росіяни вбивають жінок та дітей – а у відповідь чує, що робить «велику справу», пише Обозреватель.

У розмові з матір’ю російський окупант, вислухавши її розповідь про «нацистів»-українців і «визволителів»-росіян, зізнається їй, що путінська армія в Україні вбиває цивільних громадян і навіть дітей.

Однак рашистка відмовляється вірити власному синові.

«Ні, ви не вбиваєте цивільних і дітей! ... Ви фашистів вбиваєте, бл*дь, повір мені!» – каже «високодуховна» істота синові.

Вона також переповідає йому маячню про «велику місію Росії» в Україні, яка, як випливає з переконань цієї росіянки, полягає у повному знищенні українців.

«Синку, не втрачайте бойового духу! Ти б тільки бачив, що вони там творять! Ти знаєш, ви робите велику справу!» – наголошує вона, вочевидь, вважаючи, що знає про те, що відбувається в Україні краще, аніж її син, який поїхав на українські землі воювати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 19 Квітня 2022 21:40
рашисти - зброд, якому зробили лоботомію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus