USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Окупант влаштував істерику через наступ ЗСУ: перехоплення розвідки

11 Листопада 2022 16:59
Російські загарбники скаржаться на недолугих командирів, які відправляють їх під обстріли ЗСУ. У перехопленій розмові, російські контрактники істерять, що їх можуть залишити в Україні після закінчення терміну служби.

Як повідомляє Главком, аудіозапис розмови опублікували у Головному управлінні розвідки.

У розмові з дружиною російський окупант розповів, що ситуація на фронті важка. Йому постійно доводиться копати окопи. Також російський солдат істерично скаржиться на свого командира. Він нібито відправляє бійців під обстріл. «У нас тут командир – це взагалі п**да. Ідіотство, поїхали стріляти, і там танк нас їб***ть прямо ледь не з прямого наведення», - сказав окупант.

Читати ще: Військових РФ з Миколаївського напрямку перекидають в Білорусь. Перехоплена розмова

При цьому росіянин, який раніше підписав контракт, вважає, що затримається в Україні. Його контракт кінчається на початку грудня, але він впевнений, що не зможе до кінця року потрапити додому.

Увага! В аудіозаписі присутня ненормативна лексика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 12 Листопада 2022 05:26
під час самміту 20-тки Лавров повинен бути заарештований ! (хоча б за вчорашню загибель 6 миколаївців)..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus