USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Окремі деталі іранських дронів зроблені в США, – ГУР України

8 Листопада 2022 14:02
В Іранських безпілотниках використовуються деталі, які були виготовлені вже після повномасштабного вторгнення Росії до України. Окремі деталі, зокрема, були виготовлені у США.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки міноборони України.

Як стало відомо, українські розвідники знайшли інформацію, яка може свідчити про те, що іранські безпілотники до РФ постачали після 24 лютого.

«Гвинт безпілотника «Mohajer-6» був виготовлений тільки в лютому цього року. Це тільки виготовлений. А ще був потрібен час, щоб його доставити до Російської Федерації. Тобто вони були доставлені в цьому році», – розповів представник ГУР МО України Василь.

Читати ще: РФ купує через треті країни пралки та холодильники і розбирає на деталі для армії, – ЗМІ

Він також додав, що іранські дрони зібрані із деталей, вироблених в різних країнах. Більшість комплектуючих, зокрема, із США. Безпілотник також має австрійський двигун та японську камеру.

«Жодних російських елементів ми тут не знайшли. На одному елементі є напис і на фарсі (сучасна перська мова, має статус офіційної в Ірані, Афганістані, Таджикистані). Камера видимого діапазону – Японія. Лазерний дальномір – китайського виробництва. Авіаційна бомба іранського виробництва», – розповів представник ГУР МО України.

Всі дані, які зібрали українські розвідники, передали країнам-партнерам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus