USD 40.90 41.22
  • USD 40.90 41.22
  • EUR 40.80 41.30
  • PLN 10.30 10.50

Охорона запобігла ДТП із кортежем Дональда Трампа. Відео

3 Вересня 2017 15:12
Кортеж американського президента уникнув ДТП завдяки професіоналізму сек’юріті. Випадкове авто «вивалилося» на шосе в момент, коли по ньому в автомобілі проїждав Дональд Трамп у супроводі охорони.

Про це інформує «Народна правда».

У місті Спрінгфілд, штат Монтана, кортеж президента США потрапив в неприємну ситуацію. Під час руху кортежу однією із трас на лімузин Трампа – Cadillac на прізвисько «Звір» з лісопосадки, з протилежного боку дороги, несподівано вискочив легковик. На щастя Сhevrolet Malibu застрягло в кюветі.

Як тільки авто з’явилося в полі зору, йому напереріз відразу вискочив позашляховик Chevrolet Suburban з охороною. Якби Malibu не зупинився, то не виключено, що був би таран або навіть стрілянина по колесах. Втім, побачивши, що машина міцно засіла в кюветі, сек’юріті поїхали далі.

Однак через кілька секунд з президентського кортежу від’їхав ще один позашляховик, який, власне, і заблокував легковик. Вискочили охоронці і почали перевіряти документи. Виявилося, що дві жінки заблукали в лісі і вирішили виїхати на трасу в недоречному місці, і головне – в недоречний момент.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus