USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Оформляв водіями за $10 тисяч: волинянина звинувачують у переправленні чоловіків за кордон

Сьогодні 07:15
Керівника компанії з міжнародних перевезень підозрюють у зароблянні грошей на переправленні військовозобов’язаних за кордон. За версією слідства, він оформляв їх до себе на фірму водіями. У такому амплуа чоловіки покидали межі України. Це коштувало їм 10 тисяч доларів.

Тепер керівнику оголосили підозру й судять, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Про затримання в Луцьку організатора каналу незаконного переміщення чоловіків повідомили в травні 2022 року. Організатора викрили під час отримання 20 тисяч доларів. Як ми писали, затриманий – Ігор Федорук, який раніше очолював камінь-каширську районну організацію політичної партії «Вперед, Україно».

Читати ще: Молода волинянка, яка за 5500 доларів переправляла ухилянтів за кордон, отримала сім років тюрми

За версією слідства, обвинувачений, який займається міжнародними пасажирськими перевезеннями, нібито брав по 10 тисяч доларів із кожного чоловіка й оформляв їх водіями до своїх рейсів.

У житлі підозрюваного і в його автівці провели обшуки. Наклали арешт на квартиру і на земельну ділянку. У судове засідання довгий час прокурори не могли привести відповідних свідків. Згодом частина з них вмикалась у засідання онлайн. Справу розглядають більше ніж рік.

У разі доведення вини підозрюваному загрожує від семи до дев’яти років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади та конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus