USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

«Один з найпотужніших університетів України»: в луцькому політеху – знову день відкритих дверей. Фото

6 Травня 2023 15:37
В одному з найбільших вищих навчальних закладів Волині, Луцькому національному технічному університеті, вдруге провели День відкритих дверей для абітурієнтів та їхніх батьків.

У політеху кажуть, що вирішили вдруге відчинити двері для абітурієнтів, адже від них був великий запит. Чимало з них і досі думають, куди хочуть вступати, вони хотіли більше дізнатися про умови вступу. До того ж, майбутніх студентів цікавили факультети та спеціальності ЛНТУ.

Читати ще: «Завдання – зробити з вас підприємців, а не найманих працівників»: день відкритих дверей у луцькому університеті. Фото

Упродовж Дня відкритих дверей абітурієнтам надали експертну консультацію з умов вступу, вони дізналися про усі сім факультетів, а також отримали призи від університету.
Перший проректор ЛНТУ Надія Ковальчук привітала майбутніх студентів, розповівши про діяльність університету, про згуртованість студентів та колективу під час війни та про здобутки й освітні можливості. Надія Ковальчук представила деканів факультетів та коротко описала усі ті переваги, які вони надають студентам під час навчання в ЛНТУ. Також проректор зупинилася на можливостях міжнародної мобільності, паралельному навчанні у закордонних ЗВО.
Про умови вступної кампанії 2023 року інформувала відповідальний секретар приймальної комісії ЛНТУ Ірина Бандура.

«Чому ЛНТУ? Запрошуємо вас на навчання, адже ми – один з найпотужніших університетів України. Згідно з результатами вступної кампанії минулого року, ми отримали вісімнадцяту позицію у рейтингу університетів із набору студентів. Торік на перший курс ми взяли майже чотири тисячі п’ятсот студентів, а є університети, які загалом мають таку кількість здобувачів», – зазначила Ірина Бандура.
Вона розповіла присутнім про умови вступу, предмети для складання НМТ, написання мотиваційних листів та конкурсного відбору. Також Ірина Бандура зупинилася на кожному з факультетів ЛНТУ та спеціальностях і освітніх програмах.

Після отримання необхідної інформації майбутні абітурієнти могли наочно познайомитися з кожним із факультетів, на яких їм проводили екскурсії.
Зокрема майбутні студенти побачили, як відбувається навчання з робототехніки, будівництва, автомобільного конструювання, архітектури та інших напрямів.


Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ау Показати IP 6 Травня 2023 20:55
А що з якістю ЛНТУ? Який у рейтингу?
Анонім Показати IP 8 Травня 2023 07:00
Один з найпотужніших? Оце ви загнули!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus