USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.50 41.95
  • PLN 10.50 10.70

Один випадок на мільйон: американка з двома матками народила близнючок у різні дні

28 Грудня 2023 00:37
32-річна Келсі Гетчер з Алабами, яка має дві матки й завагітніла у кожній з них, народила унікальних дівчат-близнючок. Немовлята з’явилися на світ у різні дні – Роксі Лейла народилась 19 грудня, а Ребел Лейкен – 20-го.

Загалом пологи тривали 20 годин і пройшли у лікарні Університету Алабами в Бірмінгемі (UAB), повідомляє УП. Життя з посиланням на Reuters.

Келсі виносила двоплідну вагітність, яка має один шанс на мільйон. У соцмережах жінка розповіла, що малюки здорові, та показала фото з чоловіком Калебом і медиками.

Келсі Гетчер народилася з рідкісним захворюванням: у неї дві матки та дві шийки матки.
Читати ще: 34річна волинянка, якій ставили діагноз безпліддя, народила одинадцяту дитину: «Сім’я – це найбільше щастя»

Жінка вагітніє уже вчетверте. Під час кожної з трьох попередніх вагітностей вона виношувала одну дитину в одній матці, але Роксі та Ребел – унікальні малюки, які з’явилися у двох різних матках.
Келсі та її чоловік планують святкувати з доньками два окремі дні народження.

«Ми навіть у найсміливіших мріях не могли собі уявити таку вагітність і такі пологи, але прагнули привести двох наших здорових дівчаток у цей світ в безпеці, і UAB допомогла нам цього досягти. Я вважаю, що у них має бути два окремі дні народження. У них обох були свої «домівки», і тепер в обох є свої унікальні історії народження», – сказала лікарям мама дівчаток.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андерсон Показати IP 28 Грудня 2023 08:34
Буває ж таке!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus