USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Один у Самарі, два під Москвою: в Росії згоріли три гелікоптери

27 Липня 2024 21:44
24 липня 2024 року на аеродромі «Кряж» у місті Самара згорів військовий багатоцільовий гелікоптер Мі-8. А кількома днями раніше, 21 липня 2024 року, в населеному пункті Томіліно під Москвою вогневого ураження зазнали ще два вертольоти держави-агресора – ударний Мі-28 та багатоцільовий Ка-226.

Про це повідомили в ГУР МО.

Два вказані борти були розташовані на території російського «Національного центру гелікоптеробудування Міль і Камов». Це військове авіаційне підприємство держави-агресора спеціалізується на розробці, виробництві та ремонті вертольотів.

Читати ще: Дрони ГУР атакували у Росії три військові аеродроми та пошкодили надзвуковий бомбардувальник

У структурі центру діє два конструкторські бюро, дослідне виробництво, експериментально-дослідницький комплекс та випробувальний центр.

Знищені та уражені російські вертольоти агресор використовував у війні проти України.

Місцевих жителів Самари, Томіліно та сусіднього Підмосков’я дуже збентежили вибухи, втім російська влада намагається приховати причини і наслідки гуркоту та пожежі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus