USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.47 41.70
  • PLN 10.66 10.80

Один неповнолітній, а інший втік: подробиці ДТП з мотоциклістами у Луцьку

Сьогодні 11:28
Впали з мотоциклів та пошкодили автомобіль: повідомили деталі ДТП у Луцьку на Соборності.

Як розповіли Волинським Новинам у пресслужбі патрульної поліції, учора, близько опівночі, патрулюючи проспект Соборності, поліцейські помітили два мотоцикли, які порушували правила дорожнього руху.

Інспектори подали керманичам сигнал про зупинку, однак замість виконати вимогу, останні почали тікати.

Під час переслідування керманичі здійснювали небезпечні маневри та зрештою здійснили зіткнення один з одним, впали на проїжджу частину та зачепили автомобіль Ford, який зазнав механічних ушкоджень.

Зрештою один з мотоциклістів з місця ДТП втік, щодо чого складено відповідні матеріали. Крім того, патрульні встановили, що один із мотоциклістів неповнолітній. На місце події викликали батьків хлопця та склали протокол за ст. 184 (Невиконання обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus