USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Однокімнатна квартира і зарплата 500 доларів: Кварцяний розповів про перший контракт Тимощука з «Волинню»

20 Червня 2020 19:49
Екстренер Волині Віталій Кварцяний пригадав, як підписував у 1995 році Анатолія Тимощука, який тоді виступав за київський спортінтернат.

«Я сказав, що привезу грошей – вони не захотіли. Я тоді кажу хлопцям: «Ви київських якихось знаєте? Треба на батька Тимощука наїхати. Треба його забрати сюди». Вони мені: «Зробимо», пише 24 канал.

Хлопці допомагали, вони з Волині ні копійки не взяли. Два рази приїжджали до батька Тимощука, не погоджувався. Втретє поїхали до директора інтернату. На четвертий – завезли автобус картоплі, вони самі попросили. Батька хлопці все-таки вмовили.

Батько погодився, але за умови, що контракт вони з Толіком напишуть самі. Кажу: «Що напишеш – все виконаємо». На осінь ми його забрали, люди вирішили. Нікого не подряпали, нікого не били, навіть не матюкали. Приходить батько Тимощука і каже: «Ось ми написали контракт». А що вони написали? Контракт на 5 років, протягом 5 років однокімнатна квартира, зарплата 500 доларів на місяць + 500 підйомних, закордонний паспорт та юридичний факультет луцького університету. Батько думав, що з Толі буде суддя або прокурор. Йому тоді ще не було 16 років", – сказав Кварцяний у програмі Вацко Live.

Нагадаємо, Тимощук виступав у Волині з 1995 по 1997 роки, звідки перейшов у Шахтар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
)) Показати IP 21 Червня 2020 13:37
Най він тут треба двоїшнік з десятої школи!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus