USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.74

Одного із найбагатших канадців засудили до 11 років за сексуальне насильство

10 Вересня 2024 23:38
Власника мережі жіночих магазинів одягу та одного з найбагатших канадців Петера Нігарда засудили до 11 років позбавлення волі за сексуальне насильство.

Як повідомляє Укрінформ, про це пише канадський суспільний мовник CBC News.

Зазначається, що Нігарда раніше було визнано винним у вчиненні чотирьох випадків сексуального насильства проти пʼяти жінок у його офісі в Торонто між серединою 1980-их й серединою 2000-их рр.

Зараз суддя оголосив вирок у цій справі, призначивши Нігарду одинадцять років позбавлення волі. «Ураховуючи час, який Нігард уже відбув в утриманні, йому залишається перебувати у вʼязниці трохи менш як сім років», – йдеться у матеріалі.

Виголошуючи вирок, суддя назвав Нігарда «сексуальним хижаком», який використовував свою владу й гроші, аби чинити насильство.

Читати ще: У Франції чоловік майже 10 років накачував дружину снодійним та організовував її зґвалтування десятками незнайомців

79-річного Нігарда затримали у канадському Вінніпезі у 2020-му році й відтоді він перебуває під арештом. Проти нього висунуті подібні обвинувачення у трьох інших юрисдикціях, в тому числі у США.

Компанія Нігарда володіє 170 магазинами, які продають жіночий одяг на території Північної Америки. Зі статками у близько 800 млн дол. він входить до переліку 150 найбагатших канадців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus