USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

Однією з цілей масованого ракетного удару була авіабаза в районі Старокостянтинова, – Ігнат

26 Липня 2023 20:51
Російські загарбники запустили по Україні ракети з Каспію, які зайшли в Україну з південного сходу й кінцевою ціллю мали Старокостянтинів на Хмельниччині.

Про це розповів речник Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону «Єдині новини», повідомляє Укрінформ.

«Противник застосовує різні типи озброєння. Основне – це ракети, які були пущені з Каспію, спершу залетіли з південного сходу з окупованих територій, далі прямували на Харківщину, потім змінили курс до Дніпра, із Дніпра – Кропивницький, Кіровоградщина і далі рухались у напрямку перехресть Вінницької, Миколаївської, Одеської областей і у напрямку Тернопільщини, Львівщини. У Львівській області розвернулись назад, тобто на 180 градусів і зрештою були спрямовані у Хмельницьку область у район Старокостянтинова», – зазначив Ігнат.

Також він проінформував, що було зафіксовано і зліт носіїв «Кинджалів».

«Були у небі винищувачі МіГ-31К, після фіксації яких у повітряному просторі Росії були зафіксовані високошвидкісні цілі, імовірно, «Кинджали», можливо, із «Кинджалами» були ще й балістичні ракети, це буде відомо трішки пізніше», – пояснив речник ПС.

Ігнат підкреслив, що робота української ППО велася на різних напрямках. Зокрема, випадки збиття російських ворожих ракет силами української ППО зафіксовані у Київській та Харківській областях та Дніпрі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus