USD 41.50 41.85
  • USD 41.50 41.85
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Одна з військових частин на Волині відзначила сьому річницю створення

31 Грудня 2023 09:07
30 грудня одна з військових частин на Волині відзначила сьому річницю створення.

Привітати особовий склад прибули голова обласної ради Григорій Недопад та його заступник Григорій Пустовіт, повідомили у пресслужбі облради.

«З перших днів заснування цього підрозділу обласна рада долучалася до створення належних умов несення служби та побуту для наших військовослужбовців. З початку повномасштабного вторгнення ми посилили підтримку, адже кожен із воїнів тут працює задля перемоги», – підкреслив очільник Волиньради.

Читати ще: Новорічні подарунки для захисників: Луцькрада передасть військовим партію допомоги на понад 30 мільйонів

Григорій Недопад також зазначив, що в 2023 році з обласного бюджету для потреб військової частини були виділені кошти на оновлення матеріально-технічної частини, забезпечення необхідним інвентарем, також була надана різноманітна гуманітарна допомога.

Під час заходу присутні помолились за усіх полеглих у боротьбі за незалежність України та за здоров’я захисників. Прозвучали також і різдвяні колядки.

Читати ще: Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» передав легендарній 3-й ОШБр шість вантажівок
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Маннергейм Показати IP 31 Грудня 2023 20:44
Мабуть у цій частині проблем з кількістю особового складу немає, можна прорекламувати як рекрутинг

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus