USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.52

Одна з найважливіших в області: ремонтують регіональну дорогу з Луцька до Маневичів

Сьогодні 10:08
Автомобільна дорога зі статусом регіональної Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ є однією з найважливіших транспортних артерій Волинської області. Дорога перебуває у незадовільному стані, тож її ремонт почали у 2020-2021 роках і мали плани на майбутнє щодо її відновлення. Але через збройну агресію РФ всі роботи призупини.

Про це повідомили в Службі відновлення та розвитку інфраструктури області.

Зношена дорога може бути небезпечною для водіїв та пішоходів, тому її лагодять в рамках робіт з експлуатаційного утримання та у межах виділених на це лімітів коштів. На кількох ділянках працюють ремонтні бригади, аби підвищити безпеку всіх учасників дорожнього руху.

На початку жовтня ліквідували деформації дорожнього покриття на мості у селищі Колки. Нині такі роботи проводять в Ківерцях. Ці два об’єкти, додали в Службі відновлення, відновлюють вирівнювальним шаром асфальту великими картами.
Читати ще: На Волині ремонтують міст на найдовшій дорозі області

Також дорожники працюють у селі Розничі. Це об’єкт незавершеного ремонту, що розпочався до повномасштабної війни і в 2022 році мав завершитися увесь комплекс ремонтних робіт. Тут влаштували один із передбачених двох шарів асфальту. На цій ділянці нині влаштовують узбіччя для пішоходів.

Водночас на автошляху Р-14 проводяться роботи з видалення порослі, щоб забезпечити видимість дорожніх знаків та інших елементів облаштування дороги.

Оскільки всі роботи проходять без перекриття руху транспорту, водіїв закликають бути максимально обачними на ділянках, де працюють дорожники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus