USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.67

«Очі налилися кров'ю»: британка розповіла про рідкісні симптоми COVID-19

5 Січня 2021 08:14
Мешканка Великобританії 39-річна Фелісіті Коллінсон, яка перехворіла на COVID-19, розповіла про рідкісні симптоми.

Її слова наводить Daily Star, передає УНІАН.

Жінка розповіла, що у неї діагностували коронавірус 24 грудня. Вона сподівалася, що їй вдасться легко перенести захворювання в силу гарної фізичної форми та молодого віку, проте насправді її стан серйозно погіршився.

Крім поширених симптомів (підвищення температури, кашель і головні болі) британка зіткнулася з набагато більш рідкісними проявами коронавірусу:

- запаморочення,

- нудота,

- тремтіння,

- сильний біль в очах.

Крім того, у Коллінсон набрякла шия, що, за її словами, виглядало лякаюче.

"Залози під моєю щелепою роздулися, як у Франкенштейна. Було схоже, ніби у мене під шиєю по половинці яблука. Губи сухі і лущаться. Очі налилися кров'ю", - описала жінка свої симптоми.

За її словами, найгірше вона себе почувала на восьмий день після встановлення діагнозу. Стан жінки почав поліпшуватися тільки на десятий день перебігу хвороби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus