USD 41.46 41.80
  • USD 41.46 41.80
  • EUR 41.50 41.70
  • PLN 10.60 10.80

Обзивають людожером: у Луцьку хочуть звільнити сторожа, бо надто відповідальний

13 Серпня 2021 15:50
В одній із шкіл Луцька хочуть звільнити сторожа, бо він відповідально ставиться до роботи та змушує працювати інших.

Про це повідомляє 12kanal.com.

Василь Милусь в минулому працював викладачем в Луцькому національному технічному університеті, проте після звільнення знайшов роботу лише сторожем в одній із шкіл. Водночас чоловік відповідально поставився до своєї роботи – він вночі не спить, а по кілька десятків разів обходить територію навчального закладу.

«Одного разу в школу залізли злодії, вони вкрали два вогнегасники і сокиру. Я пішов захищати шкільне майно. Кликав свого напарника, але він не реагував, а просто відсидів. Я ж відвоював ті два вогнегасники і сокиру сам», – каже сторож Василь.

Чоловік закликає до роботи й своїх колег, а промахи напарників нотує. Це не подобається іншим сторожам і вони почали звільнятись. Також відповідальному сторожу в школі дали прізвисько «людожер».

Завідувач господарської діяльності школи Василь Подоляк же заявляє, що через сторожа, який виконує робочі інструкції, звільняються інші працівники. А тому в школі вирішили звільнити відповідального сторожа.

«Я пропонуватиму звільнити його після закінчення трудової угоди. Чи вирішить це питання позитивно директор школи чи ні – мені невідомо», – каже Василь Подоляк.

Проте Василь Милусь каже, що він відповідально виконує свою роботу та не планує звільнятись.

«Я буду консультуватися з юристами, як то зробити – чи то в департамент освіти, чи то в міську раду. І прив’яжу себе ланцюгом, голод оголошу. А що мені робити? За ту мізерну пенсію 2300 я не виживу», – каже Василь Милусь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Боб Показати IP 13 Серпня 2021 16:15
Цирк. Дядько добросовісно виконує роботу, його звільняють, таке можливо тільки в Україні. Я б завгоспа звільнив би, і мужика на його місце поставив би.
Директор до Боб Показати IP 13 Серпня 2021 16:43
Ми його звільнимо обовязково. І нам ніхто не указ, бо він нас усіх на чисту воду виведе.
Лучанин Показати IP 13 Серпня 2021 16:25
А потім українці щиро дивуються, чому погано живуть: так нормально ж працювати не хочуть.
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 13 Серпня 2021 16:38
Хочуть звільнити, бо виявився добросовісний сторож не дає красти ні своїм, ні чужим.
Анонім Показати IP 13 Серпня 2021 16:44
Якщо можна ділитись - пів ночі спить один, а пів ночі інший, то може там двох не потрібно?
Павлик Морозов до Ан Показати IP 13 Серпня 2021 18:23
Турку, а де ти бачив, щоб у школі вночі або вдень працювало по два сторожа чи охоронника. У всіх школах м. Луцька тільки по одному сторожу чи охороннику несуть службу. Гадаю, що цей "Шерлок Холмс" в лапках багато взяв обов'язків на себе чужих, тих обов'язків, яких на нього ніхто не покладав. Наприклад, перебуваючи на посаді сторожа-охоронника вночі без відома директора або зауча школи, приходить та перевіряє службу іншого сторожа-охоронника цієї ж середньої школи, записує недоліки у свій блокнот, як поводять себе та чим займаються інші працівники учбового закладу, як ці люди відносяться до своїх прямих обов'язків та по тихеньку цей Василь Милусь інкогніто ходить у відділ освіти при Луцькій міській раді та здає своїх колег.
Анонім до Павлик Морозов до Ан Показати IP 13 Серпня 2021 21:02
Ви серйозно думаєте, що міськвідділ освіти цікавить робота сторожів?))) «колектив» вирішив здерти. Така гниль у нас повсюди. Про професійну етику не чули. Люди ніяк не усвідомлять, що на роботі треба виконувати роботу і тільки, кожному свою, при цьому достатньо дотримуватись норм ввічливості, як то « добрий день, до побачення, гарна погода» а пліткувати, вести розмови «по душах», бухати «святкувати» поза роботою і не в робочий час. Але ж у нас « колективи» «команди» - зміючники, формуються якраз щоб поляпати язиками і побухати. Хто відрізняється того заклюють, куди там шкільному дитячому булінгу до дорослого.
Бувший студент Показати IP 14 Серпня 2021 10:48
Цей дядько викладав в мене предмет ''Культура'' в політесі. Його Вісін (денкан факультету) звільнив через те, що він хабарі не брав та інші викладачі-рішали не могли з ним домовитися за здачу предмета студентами. Дивний дядько, не в той час народився й в не тій країні
Анонім Показати IP 14 Серпня 2021 11:02
да....сітуація.....
виктор Показати IP 14 Серпня 2021 13:03
надо керивництво тормошить,видповидальних премиювать ,тоди буде стимул для инших.
Опакандомстайл Показати IP 14 Серпня 2021 16:19
Одразу видно ,шо не тутейша
1 Показати IP 16 Серпня 2021 06:53
Людожери налетіли на людожера
Ол Показати IP 18 Серпня 2021 14:02
Чемність, культурність, чесність і відповідальність в нашій державі - це вада. Скоро за такі риси будуть інвалідність давати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus