USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

Обираємо автозапчастини: нові чи вживані?

Сьогодні 17:49
З часом деталі автомобіля піддаються зносу та потребують заміни. І якщо дрібний ремонт зазвичай проходить швидко та майже непомітно для гаманця, то заміна глобальних вузлів та механізмів значно сильніше впливає на бюджет.

Вартість нового двигуна може складати до 30-40 % ціни вживаного автомобіля, тож більш раціональним рішенням буде придбання б/в мотора на авторозборках, наприклад, https://euromotors.com.ua/ua/. Ціна вживаних деталей може бути у 3-5 разів нижчою, ніж нових.
Переваги та недоліки вживаних деталей
Визначимо, які позитивні сторони, окрім вартості, вбачають автолюбителі у придбанні вживаних запчастин:

– Швидкість доставки. Щоби мінімізувати шкоду, варто замінити пошкоджену деталь якнайшвидше. На розборках багато запчастин зазвичай є в наявності, а замовлення з дилерського центру можна чекати протягом декількох тижнів.

– Якість оригінала. Купуючи вживані автозапчастини, покупець отримує якісний оригінальний виріб, який було виготовлено для складання автомобіля на конвеєрі. Досвід показує, що виготовлені окремо деталі часто мають гіршу якість.

– Широкий вибір. На авторозборці простіше знайти запчастини для автомобілів 1990-2000 років випуску.

Серед ризиків придбання б/в автозапчастин можна назвати непрезентабельний зовнішній вигляд комплектуючих та ймовірність потрапити на недобросовісного продавця.
Як обрати надійного продавця б/в автозапчастин?
Перед покупкою варто звертати увагу на наявність офіційних документів на вузли, на досвід роботи та репутацію авторозборки на ринку.

Найнадійнішими вважаються продавці, які проводять розборку авто безпосередньо в Європі, на сервісному центрі. Європейські машини експлуатуються в гарних дорожніх умовах та проходять регулярне обслуговування, завдяки чому стан їхніх б/в запчастин значно кращий, ніж в автомобілів, що їздять по Україні. Також рекомендуємо поцікавитися, чи дає продавець гарантію на установку та перевірку деталей.

Компанія Euromotors пропонує покупцям 2 тижні для тестування придбаних запчастин, і якщо вони не функціонують належним чином, клієнт може замінити деталь або повернути кошти.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus