USD 40.60 41.00
  • USD 40.60 41.00
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.30

Обстріляли синагогу, церкву та поліцію: повідомляють про серію нападів у Дагестані

23 Червня 2024 19:49
У неділю, 23 червня, невідомі обстріляли синагогу, церкву і наряд поліції у місті Дербенте, що в Дагестані. Також про стрілянину повідомляють у столиці країни Махачкалі.

Про це інформує РБК-Україна з посиланням на російські пропагандистські Telegram-канали.

За даними росЗМІ, група невідомих з автоматичної зброї обстріляла синагогу та церкву. Інцидент стався близько 18:00 за місцевим часом.

Пізніше у соцмережах почали публікувати відео з масштабною пожежею в місцевій синагозі. За попередніми даними, там відомо вже про дві жертви, ще одну особу було госпіталізовано.

Ймовірно, людей, які обстріляли православний храм у Дербенті, було п'ятеро. Зловмисники пересуваються білим Volkswagen Polo. У регіоні ввели план «Перехоплення».
Біля синагоги, що палала, було виявлено труп чоловіка з простреленою головою. Ще одного чоловіка госпіталізували з опіками.

Читати ще: Жахливий теракт у Підмосков’ї – це удар по Путіну, який обіцяв Росії безпеку, – ЗМІ

Пізніше росЗМІ почали повідомляти про стрілянину в столиці Дагестану – Махачкалі. Там невідомі на вулиці Єрмошкіна обстріляли пост ДПС. На опублікованих відео видно, як палає авто правоохоронців.
Там, за попередніми даними, один працівник поліції помер, ще шістьох поранено. У місті також оголошено план «Перехоплення».

Загалом під час перестрілки в дагестанських Дербенті та Махачкалі загинули п'ятеро поліцейських, ще дев'ять отримали поранення.

Також російські ЗМІ повідомляють про те, що невідомі відкрили стрілянину на кордоні Росії та Абхазії, в районі КПП на річці Псоу.

За попередніми даними, там вже поранено мінімум трьох осіб, одна людина загинула.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus