USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Обстріл Грози на Харківщині: кількість загиблих через російську атаку зросла до 53

10 Жовтня 2023 14:09
У селі Гроза Куп’янського району на Харківщині зросла кількість жертв внаслідок ракетного удару росіян по будівлю місцевого кафе-магазину, де відбувалися поминки за військовим ЗСУ.

Про це в ефірі телемарафону повідомив начальник слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергій Болвінов, передає ТСН.

«Можна заявити, що станом на сьогодні у нас збільшилася кількість загиблих в результаті ракетного удару в селі Гроза з 51 жертви до 53», – сказав він.

Читати ще: Втекла на Волинь із Грози від окупації, а повернулася, щоб поховати пів родини

Болвінов також додав, що остаточна кількість жертв може ще збільшитись, тому що є неідентифіковані частини тіл жертв та заяви про безвісти зниклих осіб.

Нагадаємо, російські окупанти 5 жовтня завдали удару по селу Гроза Куп’янського району на Харківщині. Росіяни обстріляли будівлю місцевого кафе-магазину, де відбувалися поминки за військовим, який був родом із цього села.

Читати ще: У кожній сім’ї загинуло по 2-3 людей – місцеві про удар Росії по селу на Харківщині

Військового поховали спочатку на Дніпропетровщині, адже село було в окупації. Потім рідні вирішили перепоховати його вдома.

Внаслідок удару загинула, зокрема 8-річна дитина. РФ однією ракетою вбила велику частину жителів села, всі вони – цивільні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus