USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92

Обрали запобіжний засіб зловмисникам, які продавали на Волині та в інших областях зброю

26 Вересня 2024 17:18
Групу осіб затримали 24 вересня на Київщині волинські поліцейські. У фігурантів вилучили понад 3600 набоїв різних калібрів, гранати, пістолети, вибухові пакети, магазини до пістолетів, корпуси ручних гранат, запали до гранат, протипіхотну міну, пристрої та засоби для переробки зброї.

Спільники налагодили канал збуту зброї на території Волині та інших регіонів держави. Цю незаконну діяльність викрили і припинили волинські правоохоронці, інформує пресслужба ГУ НП у Волинській області.

Організував незаконний промисел 49-річний уродженець Маріуполя, який проживає на Київщині. До злочинної діяльності залучив 39-річну співмешканку та 51-річного товариша. Саме вони підшукували «клієнтів» та у подальшому здійснювали транспортування зброї до покупців. Поліцейські встановили і постачальника зброї та бойових припасів: ним виявився 57-річний уродженець Донеччини, який мешкає у столиці.

Читати ще: Днями вийшов на волю і знову вчинив злочин: у Луцькому районі затримали грабіжника-рецидивіста

Трьох фігурантів-чоловіків затримали у порядку ст. 208 КПК України, їм оголосили про підозру у незаконному поводженні зброєю групою осіб. Санкція статті – до 7 років позбавлення волі. Спільниці обрано запобіжний захід – домашній арешт. Іншим зловмисникам – тримання під вартою по 60 діб кожному.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus