USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.00 41.60
  • PLN 10.30 10.53

Оборудка не вдалася: суд зобовʼязав фірму Покровського сплатити в бюджет Луцька ₴3,4 млн

Сьогодні 14:12
Суд зобовʼязав забудовника елітного ЖК «Оселя парк», співвласником якого є очільник політсили «Свідомі» Андрій Покровський, сплатити в бюджет міста 3 мільйони 447 тисяч гривень. Довгий час забудовник, попри зобовʼязання, ухилявся від сплати.

Відповідні рішення ухвалив Господарський суд Волинської області 25 червня та 9 липня.
Навесні цього року прокуратура звернулась до Господарського суду Волинської області із позовом про стягнення із замовника будівництва ТОВ «Казкова оселя» до бюджету Луцька незаплачених коштів пайової участі.

Справа дійшла до суду, але на засідання Андрій Покровський чи його представник так і не зʼявилися.

Саму ж ділянку під забудову вартістю близько 1 млн доларів Покровський отримав від міста за безцінь, але при умові виділення 8% від площ сімʼям загиблих в АТО та ветеранам. Йдеться про 1274,5 кв м житла, які зараз коштують близько 48 мільйонів 412 тис. грн. Проте сімʼї захисників не отримали жодної квартири від забудовника.

Проблеми із законом в Покровського не вперше

Вочевидь Андрій Покровський – азартна людина, якщо так любить порушувати закони та ухилятись від відповідальності. Недарма його повʼязують із нелегальним гральним бізнесом.

Читати ще: Бізнес на ігроманах: очільник «Свідомих» на Волині повʼязаний з онлайн-казино, яке приписують Покровському

Минулу незаконну оборудку Покровського скасував суд. Так, прокуратура домоглася скасування незаконної зміни цільового призначення земельної ділянки Покровського на вулиці Архітектора Метельницького, 3 у Луцьку.

Щодо іншої ділянки, то рішення про зміну цільового призначення політсила Покровського «Свідомі» намагалася проштовхнути 9 разів, проте безуспішно. Вичерпавши майже всі ідеї, «свідомі» депутати спробували домогтися відповідного рішення в інтересах власника їхньої політсили, шантажуючи міського голову Луцька та використовуючи військових у своїх інтересах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Суддя Дреддд Показати IP Сьогодні 15:46
Ну чому так відразу : оборудка не вдалась..., це лише рішення першої інстанції, далі буде апеляція та касація... час покаже...
Виборець Показати IP Сьогодні 15:48
Саму ж ділянку під забудову вартістю близько 1 млн доларів Покровський отримав від міста за безцінь, але при умові виділення 8% від площ сімʼям загиблих в АТО та ветеранам... А депутати якого скликання приймали рішення про виділення земельної ділянки для Покровського? Такі ж самі співучасники злочину!
Лучанин Показати IP Сьогодні 16:10
В Луцьк направду, чи не єдине місто де влада думає про людей, а не про свої статки і імідж. За останні роки відчуваються реальні позитивні зміни. Мав дати житло, значить дай. Думаю на наступний раз, просто продадуть ділянку за ринковою ціною, а за ці гроші просто куплять квартири. Нема грошей, нема ділянки.
Націоналіст Показати IP Сьогодні 16:55
Щось дивне у цій справі відбувається, чомусь ніхто не показує документів, де структури Покровського зобов'язуються виділити 8% від площ сімʼям загиблих в АТО та ветеранам. Попахує якоюсь ІПСО, якщо такого рішення депутати не приймали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus