USD 41.50 41.87
  • USD 41.50 41.87
  • EUR 41.50 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Обом уже понад 80 років: у Луцьку побралося подружжя пенсіонерів

5 Січня 2024 08:45
У Центрі надання адміністративних послуг у місті Луцьку зареєстрували незвичний шлюб. Марії Іванівні та Миколі Євтихійовичу уже понад 80 років, тридцять з яких вони живуть разом.

Про це інформують у луцькому ЦНАПі.

Як зазначають, причина реєстрації шлюбу – не з радісних. Марія Іванівна потребує особливої турботи і догляду, тому Микола Євтихійович хоче забезпечити їй це. Але і сам чоловік потребує допомоги.

Голова обласного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів Валентин Добрянський, який впродовж 30-ти років дружить з «молодятами» стверджує, що уже півроку допомагає їм стати подружжям і влаштувати спільне життя у спеціалізованій установі.

«Це люди вищого ґатунку, котрі беруть величезну відповідальність на себе – піклуватися один про одного, наскільки це можливо, – розповів друг новоспеченої сім’ї. – Але їм самим це дуже важко робити. Тому потребують влаштування у геріатричний пансіонат. Звернулися до Луцького міського голови Ігоря Поліщука за сприянням. Він дуже допоміг. Щиро вдячні Ігорю Ігоровичу за людяність!»

Читати ще: Кохання не має меж: у Ковелі взяли шлюб відомі спортсмени з інвалідністю

«Попри поважний вік та чималий стаж спільного життя пара була у дуже піднесено урочистому настрої – відчувалася вага події для кожного з них. Ніжність, турбота, любов, відданість відчувалися у кожному русі і погляді. Щиро бажаємо Марії Іванівні та Миколі Євтихійовичу здоров’я, сили і терпіння! Хай доля дарує щасливі хвилини разом у розумінні та турботі один про одного!» – пишуть у ЦНАПі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus