USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

Облуплений фасад, потріскані стіни: у Володимирі планують відремонтувати ДРАЦС

16 Лютого 2023 19:09
Палац урочистих подій у Володимирі, який розміщується у будівлі XVIII століття, нині перебуває у плачевному стані. Облуплений фасад, потріскані та уражені грибком стіни справляють гнітюче враження у кожного, хто переступає поріг установи. Востаннє тут проводились ремонтні роботи ще у 2007 році.

Тож, як повідомив міський голова Ігор Пальонка, о цьогорічних завдань, які мають бути виконані, міська рада ставить порятунок цієї будівлі.

Планують відремонтувати фасад, сходи, замінити вікна, а також провести внутрішні ремонтні роботи, на які спершу потрібно отримати відповідні дозволи, оскільки будівля належить до пам’яток архітектури місцевого значення.

«Переконаний, що установа, в якій народжуються нові сім’ї, повинна мати пристойний вигляд, а працівники ДРАЦСу заслуговують на гідні умови праці», – інформує мер.

Для ремонту фасаду музею наразі є уся необхідна документація – наукове обгрунтування та ПКД.

Як зазначає Пальонка, на сесії міської ради, що відбудеться 3 березня, буде розглядатись виділення з бюджету громади 4,5 млн гривень на проведення відповідних робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus