USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.35 10.48

«Облспоживспілка покриває незаконну діяльність підприємців», – Поліщук про перевірку на Центральному ринку

30 Жовтня 2019 10:40
Волинська обласна спілка споживчих товариств покриває незаконну дільність підприємців Центрального ринку, які закрили свої контейнери під час перевірки, вважає радник міського голови Ігор Поліщук.

Про це йшлося 30 жовтня під час засідання 65-ї сесії міської ради.

Депутатка Алла Надточій зазначила, що місяць тому, коли підприємці приходили до міськради, то їм пообіцяли створити робочу групу, проте сьогодні її не створили, тому я прошу, щоб людям пояснили позицію міськради.
Натомість виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт наголосив, що минулий раз прийшли підприємці, які поставили ультиматум не створювати робочих груп.

«Це була їхня вимога, і ми пішли їм на зустріч», – зазначив Пустовіт.
Радник міського голови, депутат Ігор Поліщук, своєю чергою, наголосив, що після зустрічі у міській раді за кілька днів розпочалися судові процеси.

«Підприємці погрожують працівникам, які приходять захищати права Луцької міської ради до суду. Під час кожного суду підприємці мітингують, таким чином тиснучи на суд. Як можна вести перемовини з працівниками, які хочуть, щоб облспоживспілка і далі наживалася?

Луцька міська рада виступає за легалізацію та законне ведення бізнесу. Є заборона суду на відчуження та розподіл земельної ділянки.

Понад 400 підприємців закрили свої контейнери, коли була перевірка. Люди працюють незрозуміло яким чином. Їм вигідно працювати з облспоживспілкою, адже вона покриває незаконну діяльність підприємців. Проте чи мають ці люди соціальні права від свого роботодавця?», – зазначив Ігор Поліщук.

«Зустріч з підприємцями ми можемо організувати в будь-який день. Говорити про те, що ніхто не хоче зустрічатися з підприємцями, не можна. Їм було озвучено все, що ми напрацювали», – поінорфмував заступник міського голови Костянтин Петрочук.

В підсумку, Ігор Поліщук запропонував призначити зустріч з підприємцями в ЦНАПі в понеділок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 30 Жовтня 2019 10:59
Вольниця та неконтрольовані захмарні заробітки кінчаються...бо хотіли "як у Європі"
Анонім до Анонім Показати IP 30 Жовтня 2019 11:38
Тебе жаба ще не задушила?Захмарні?Ось ти і є приклад українця,жадного до чужого,тобі європа не світить,а таких як ти 99 відсотків.Вже доведено що в магазинах дорожче,на ринку дешевше,я купую на ринку,то кому вигідно його прибрати і які захмарні,покажи,оприлюдни ці прибутки,дай відповідь своїм словам,не дасиш?
лучанка Показати IP 30 Жовтня 2019 11:42
Біда в тому, що вони хочуть мати європейські блага, а оплачувати їх має хто завгодно, тільки не вони. Торгаші звикли наживатися і на покупцях, і на державі. Ніяких їм поступок. Хай працюють чесно, а то знахабніли вкрай. І ліквідувати гадючник в центрі міста обов"язково!
Оля Показати IP 30 Жовтня 2019 13:31
Чому всі мають працювати законно і сплачувати податки, а торгаши зі Старого ринку ні?
Пп Показати IP 30 Жовтня 2019 13:52
Треба платити податки!!!!
Пилип Орлик Показати IP 30 Жовтня 2019 14:18
За наших милих продавчинь з центрального ринку не треба переживати, роботу собі понаходять вони всі. У них тільки одна правда, що покидати насиджене та прибуткове місце вони не хочуть. Є такі, що без обману чи шахрайства взагалі жити не можуть, щоб за день не "обвісити" чи не "наколоти" покупця то рахуйте, що день пропав даром. Нічого перейдуть на іншу роботу, якщо крім торгашної діяльності нічого не навчились робити, тоді наприклад можна у під"їзді підмітати, а у восени листя збирати. Жалко тільки людей літніх та старших, хто має город або дачу, сам порається у землі та від того може заробити пару сотень грн. на ринку. А спекулянтів: купив по 3 грн., продав за 5 чи 10 грн., а деякі розумники по 20 грн., таких ніколи не жалко.
Анонім до Пилип Орлик Показати IP 30 Жовтня 2019 15:04
Не суди всіх по собі,якщо ти брехун то це не означає що всі такі.В магазинах чи бутіках,торгових центрах ті ж самі спекулянти і продають зіпсоване,залежане розпродають,а для лохів завишують ціни,а потім роблять чорну п'ятницю,а щоб тобі було зрозуміло спитай скільки вони платять за оренду магазину,а скільки коштує сам магазин,скільки коштує місце на ринку,а тоді включи мозгі і порахуй скільки потрібно підняти ціни,щоб оплатити цю оренду,чи вернути і заробити з магазину,підкажу,в магазинах оренда дорожча...,що ти строчиш тексти не обдумані
лучанка до Анонім Показати IP 30 Жовтня 2019 17:44
Так ніхто і не каже, що магазини в нас найкращі і найдешевші . Ще ті здирники. Але в магазинах, при бажанні влади, можна добитися якогось порядку. А на базарі-ніколи ,почують про перевірку, то закриються і втечуть. Про суцільну антисанітарію вже мовчу: продукти на землі для " окремих любителів", про обважування, обдурювання, про підгнилі мандарини, які не дозволять відкинути і т.д. Якщо все це врахувати, то невідомо, де дешевше. І в магазині є чек і є відповідальність.Ринок потрібен, але цивілізований, а не срач в центрі міста.
Отакої... до Пилип Орлик Показати IP 30 Жовтня 2019 16:02
Бастують ті хто тряпками торгує...
Туристка Показати IP 1 Листопада 2019 22:38
Я не живу зараз у Луцьку .але такого бардака в центрі в історічному місті ніде не бачила .Грязь .вонь .на зупинці . лежать вонючі алкоголіки наср...но .пробачте за слово .Негайно навести порядок і облагородити чи зовсім забрати цей ринок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus