USD 41.60 41.95
  • USD 41.60 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Нові паркомісця, велодоріжки та тротуари: у Луцьку працюють над покращенням організації дорожнього руху

17 Червня 2024 21:36
Відбулося чергове засідання робочої групи з покращення організації дорожнього руху на території Луцької міської територіальної громади, яке провів секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко.

Про це повідомляє пресслужба Луцької міськради.

Під час засідання учасники розглянули звернення мешканців будинку № 52а з вулиці Потебні щодо влаштування додаткового заїзду до одного з корпусів Луцького національного технічного університету.
Також внесено зміни до схеми організації дорожнього руху на вулиці Дубнівській. Тут передбачають місця для паркування транспортних засобів згідно з вимогами нормативних документів, місця для відстою громадського транспорту, облаштування велосипедної доріжки на проїжджій частині. Все це буде враховано при проведенні капітального ремонту вулиці Дубнівської за наявності необхідного фінансування.
Читати ще: Покращення організації дорожнього руху в Луцьку: що планують змінити

Також велосипедну доріжку планують зробити на вулиці Карбишева та на ділянці дороги від вулиці Карбишева до автомобільної дороги М-19. Окрім цього, на цій дорозі хочуть облаштувати тротуари та три смуги руху із виділенням смуги для лівого повороту. Ці оновлення врахують при проведенні робіт з капітального ремонту вулиці при відновленні та наявності необхідного фінансування.
Читати ще: Чи ремонтуватимуть у Луцькій громаді прибудинкові території, дороги і тротуари

На вулиці Стрілецькій (в районі будинку №47) встановлять дорожній знак 3.21 «В’їзд заборонено».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 18 Червня 2024 00:08
Головна фраза "при наявності фінансування"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus