USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.65 10.87

Обіцяв привезти авто з-за кордону і «кинув» на гроші: 22-річного лучанина судитимуть за шахрайство

Сьогодні 10:23
22-річний лучанин налагодив цілу схему одурювання співгромадян: брав частину коштів наперед за різні послуги, а потім не виконував домовленостей.

Про це інформує поліція Волині.

До поліції надійшла заява громадянина, який звернувся з тим, що став жертвою шахрая. Фігурант розмістив на одній з платформ завідомо неправдиве повідомлення про послуги, пов’язані з транспортними засобами. У подальшому потерпілий надіслав йому частину коштів нібито за послуги з підбору, придбання та привезення авто в Україну з-за кордону. Підозрюваний навіть надіслав потерпілому документи, які мали б свідчити про його законну діяльність, однак вони виявились фіктивними. Звісно, ні грошей назад, ні авто чоловік не отримав, ставши жертвою шахрайства.

Читати ще: Хотів переказати гроші на допомогу: шахраї ошукали волинянина на 64 тисячі

Під час проведення комплексу слідчих дій поліцейські встановили ще понад десять потерпілих, яких обдурили за аналогічною схемою.

Наразі слідчі Луцького РУП вже оголосили йому про підозру за двома статтями Кримінального Кодексу: йдеться про шахрайства (ст. 190) та підроблення документів (ст. 358) ККУ. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus