USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Обіцяв повернутися додому: на Волині попрощалися з воїном Сергієм Оніщуком

28 Січня 2024 19:03
Сьогодні Ковельська громада попрощалася з Героєм Сергієм Оніщуком. Сім місяців рідні воїна, поки його вважали зниклим безвісти, чекали, надіялись, сподівались, що він живий, що вони його обіймуть, що він повернеться.

39-річний ковельчанин загинув 24 червня 2023 року внаслідок артилерійського ворожого обстрілу під час контрнаступальних дій поблизу села Роботине Запорізької області, інформують у Ковельській міськраді.

Народився Сергій у селі Білин, жив у Ковелі. Працював 17 років у пасажирському вагонному депо. Свій трудовий шлях розпочав зі слюсаря, був бригадиром, понад десять років – майстром.

25 лютого 2022 року Сергія мобілізували. Рік він служив у роті охорони територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Після чого, отримавши наказ, відбув у бойову частину.
«Саме завдяки таким хлопцям, як Сергій, замість трьох днів, як говорили російські нелюди, ми стоїмо, тримаємо оборону уже майже два роки. Хотів би, щоб ми усі пам’ятали подвиг нашого Героя. Він ще дуже багато міг зробити для своєї родини, міста, держави, але тепер йому назавжди – 39», – сказав під час громадянської панахиди перший заступник міського голови Тарас Яковлев.

Світлий, добрий, щирий, самовідданий – саме таким в серцях рідних та близьких залишиться полеглий Герой.
Заступник начальника пасажирського вагонного депо Ковель Ігор Лехняк пригадав, що востаннє бачив Сергія влітку, коли він був у відпустці і купував квиток на потяг. Тоді він обіцяв повернутись. Усі чекали, але...

«Це людина, на яку можна покластись. Він був справжнім, надійним. Сергія поважали усі. Він добре знав свою справу і охоче ділився досвідом з колегами. Пам’ятаємо. Пишаємось».

Поховали Сергія Оніщука на Алеї Героїв міського кладовища.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Героя. Вічна пам’ять, честь та незгасна слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus