USD 41.50 41.85
  • USD 41.50 41.85
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Обікрав будинки і авто: у Луцьку спіймали серійного злодія

22 Травня 2024 11:09
Учора, 21 травня, до поліції звернувся 37-річний житель Луцька. Чоловік повідомив, що з горища його будинку, пошкодивши навісний замок, викрали системний блок.

Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 43-річний лучанин, інформує поліція Волині.

Окрім того, поліцейські встановили, що в цей день зловмисник викрав з іншого будинку, належного 63-річному лучанину велосипед та обікрав його автомобіль, який знаходився поблизу будинку.

Викрадені речі поліцейські вилучили. Правопорушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нині він перевіряється на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень.

Читати ще: У Луцьку на автостанції чоловік підпоїв та обікрав військового. За це отримав 7 років в’язниці

За цими фактами відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про оголошення затриманому підозри у вчиненні інкримінованих злочинів та обрання запобіжного заходу.

Слідство триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus