USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.66 10.80

«Нива» зіграє матч із «Волинню» у Луцьку

23 Березня 2021 16:49
Професійна футбольна ліга затвердила дату та місце проведення поєдинку 18-го туру Першої ліги «Нива» Тернопіль – «Волинь».

Згідно прохання ФК «Нива» гра відбудеться о 17-00 у п'ятницю, 26 березня, у Луцьку на стадіоні «Авангард». При цьому тернополяни у звітному матчі виступатимуть у якості господарів поля, інформує клубна пресслужба лучан.

Уболівальників «Волині» кличуть відвідати черговий поєдинок улюбленої команди.

Обов'язковою умовою для усіх глядачів при перебуванні на стадіоні є наявність та використання засобів індивідуального захисту, температурний скринінг при вході на стадіон, а також дотримання санітарної дистанції під час матчу.

Вхід глядачів на територію стадіону відбуватиметься виключно через центральний вхід з боку проспекту Василя Мойсея.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 23 Березня 2021 17:28
ФК «Волинь» зіграє у м. Луцьку футбольний матч з ФК «Нива» м. Тернопіль. Раз наші футболісти грають цей тур у себе вдома, то в будь-якому випадку їм треба перемагати тернопілян. Вмерти, напівживими вийти з поля, але перемогти, як каже В.В. Кварцяний.
Віктор! Показати IP 23 Березня 2021 22:44
Волинь вперед до перемоги!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus