USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

НСЗУ починає контрактування медзакладів, які лікуватимуть хворих на COVID-19

13 Січня 2022 10:27
Національна служба здоров’я України розпочинає контрактування закладів за програмою медичних гарантій, які лікуватимуть пацієнтів із коронавірусною хворобою.

Про це повідомляє пресслужба МОЗ України.

Йдеться про укладання договорів за новим пакетом «Готовність до надання медичної допомоги в умовах поширення інфекційних захворювань, епідемій та в інших надзвичайних ситуаціях».

«Отримати контракт за цим пакетом можуть лікарні, які попередньо були визначені обласними державними адміністраціями в розрахунку один заклад на 200 тисяч населення», – йдеться у повідомленні.

Програма медичних гарантій передбачає, що кожен такий заклад щомісяця отримуватиме оплату по глобальній ставці у розмірі 1 053 510 гривень. Загалом у 2022 році на даний пакет медичних послуг передбачено 2,5 мільярда гривень.

Нагадаємо, у 2022 році НСЗУ оплачуватиме медзакладам лікування пацієнтів з коронавірусною хворобою за двома пакетами: готовність до надання медичної допомоги в умовах поширення інфекційних захворювань, епідемій та в інших надзвичайних ситуаціях і стаціонарна допомога пацієнтам з COVID-19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus