USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Новий прем’єр Британії запевнив Зеленського у незмінній підтримці України і чекає зустрічі

6 Липня 2024 13:59
Президент Володимир Зеленський провів телефонну розмову з новим прем’єр-міністром Британії Кіром Стармером, який запевнив у незмінній підтримці України.

Про це Зеленський повідомив у мережі Х.

«Радий провести телефонну розмову із сером Кіром Стармером у день призначення його новим Прем’єр-міністром Великої Британії. Привітав його з перемогою на виборах і побажав успішно реалізувати очікування, які британський народ пов’язує з новим урядом», – йдеться у повідомленні.

За словами Зеленського, Стармер запевнив, що підтримка України з боку Великої Британії залишатиметься незмінно принциповою.

Читати ще: У Британії буде новий премʼєр. Хто такий Кір Стармер та яка його позиція щодо України

«Ми скоординували позиції перед самітом НАТО у Вашингтоні й іншими міжнародними заходами та обговорили продовження двосторонньої співпраці, зокрема підготовку безпрецедентної 100-річної угоди між Україною та Великою Британією», – сказав Президент.

Кір Стармер заявив, що чекає скорої зустрічі з Володимиром Зеленським.

«Боротьба України з російською агресією, яка триває, має значення для всіх нас. Підтримка Великої Британії залишається непохитною. Я з нетерпінням чекаю скорої зустрічі з Президентом Володимиром Зеленським», – наголосив Стармер.

5 липня Стармер офіційно став прем’єр-міністром Великої Британії після аудієнції з королем Чарльзом ІІІ у Букінгемському палаці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus