USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Новий підтип коронавірусу на Волині вражає молодь, померла 18-річна

9 Вересня 2022 10:43
На Волині стрімко набирає обертів нова хвиля Covid-19. Зростає і кількість смертельних випадків.

Як розповіла головна державна санітарна лікарка області Наталія Янко, йдеться про новий підтип відомого штаму Омікрон, інформує Конкурент TV.

За словами лікарки, він вважається менш агресивним, проте більш заразний. На відміну від попередніх штамів цей активно вражає молодь, хвороба не завжди протікає в легкій формі.

«Якщо в липні був лише один летальний випадок серед волинян, то уже в серпні в нас було 7 летальних випадків. На жаль, є люди молоді 18 та 38 років, які мали супутні захворювання і не мали щеплень», – розповідає Наталія Янко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Самсобідохтор Показати IP 9 Вересня 2022 13:20
В моїй реальності відкивають кримінальну справу і перевіряють лікарів. В Україні фантастичний рівень медицини, за 30 років незалежності, жодень лікар не припустився помилки в лікуванні.
##Монархіст до Самсобідохтор Показати IP 9 Вересня 2022 14:31
Пан ідіот? Чи пан вже приватизував приміщення в'язниці і переживає, як би воно не пустувало? Для того, щоб вирішити цю проблему, лікарі повинні розуміти що воно таке. А вони не знають і не хочуть знати. Нюанс ситуації в тому, що нічого спільного з тими типовими проблемами, у інструмент вирішення яких перетворилася сучасна медицина та хрінь не має. Що для розумних людей було зрозуміло майже з самого початку. П.С. Фінал Вашого підходу в далекостроковій перспективі - половина людей в могилі, а інша половина за гратами.
Луч Показати IP 9 Вересня 2022 20:56
Людей лякають щоб тільки в колоти,ніби других хвороб і смертей нема,тільки короновірус.
Лучанка до Луч Показати IP 10 Вересня 2022 06:41
Чому вакциновані по 2, 3 рази хворіють ? Не у всіх попутні хвороби і вік ... Три дні інкубаційний період і не знаєш що хворий,а заражаєш ближніх. Треба відміняти всі народні заходи скупчення, біля кас хай охороники слідкують за відстанню і так далі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus