USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Нововолинці провели в останню дорогу захисницю Ольгу Кулікову

21 Листопада 2023 16:55
21 листопада, у десяту річницю Революції Гідності, нововолинці провели в останню путь 40-річну захисницю Ольгу Кулікову.

Про це повідомив міський голова Нововолинська Борис Карпус.

"Знову скорботний день в історії нашої громади. Сьогодні провели в останню путь Захисницю. Жінка родом із Маріуполя. Після повномасштабного вторгнення разом із сімʼєю переїхала у Нововолинськ. Ольга віддано несла службу в лавах Збройних сил України, але, на жаль, її серце раптово зупинилося. Це непоправна втрата для батьків, сина, чоловіка та подвійне горе для родини, яка уже поховала одного Героя – Максима Стрижака. Щиро співчуваю сімʼї та друзям Захисниці. Вічна слава Героїні", – йдеться у повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним Захисниці. Вічна шана, честь і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus