USD 41.25 41.65
  • USD 41.25 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Нововолинці хочуть зустрітися з міністром Аваковим через ситуацію в місті

5 Лютого 2019 18:51
Криміногенна ситуація у Нововолинську критична. Якщо порівнювати навіть рівень злочинності у Луцьку, Ковелі та Володимирі-Волинському із містом гірників, то це – «небо і земля». Тому треба посилювати роботу МВС, прокуратури на центральному рівні, щоб вплинути на ситуацію. Особлива роль у цьому процесі - громадськості міста.

Про це розповів народний депутат Ігор Гузь у прямому ефірі на телеканалі «Аверс» 4 лютого у програмі «На часі гість».

«Нововолинськ - це молоде місто, воно будувалося наприкінці 50-их років минулого століття. Сюди приїжджали люди з усього Радянського союзу. А потім масове закриття шахт, безробіття, наркотики, захворювання на ВІЛ/СНІД. Ще й багато системних проблем з боку правоохоронних органів», - сказав парламентар.

З його слів, депутат разом із активом міста планує зустрітися з міністром МВС Арсеном Аваковим. Вони вимагатимуть, щоб він вплинув на зменшення рівня злочинності у Нововолинську.

«Буду вимагати уваги до Нововолинська. Тому що, на жаль, мені прикро, що на рівні області ні пан Шпига (Петро Шпига – начальник ГУНП в області – ред.), ні пан Швидкий (Віктор Швидкий – головний прокурор Волині – ред.), ні пан Фелонюк (Юрій Фелонюк - начальник управління СБУ в області – ред.), як керівники правоохоронних структур, достатньої роботи в місті не ведуть.

Якщо, наприклад, порівнювати рівень злочинності у Луцьку, Ковелі, Володимирі-Волинському і Нововолинську, - це «небо і земля». Тому треба застосовувати центральний рівень, посилювати роботу МВС, прокуратури. Думаю, що однією хвилею залучити і громадськість, яка часом по-іншому може говорити з наркоторговцями. Треба виправляти ситуацію, тому що вона дуже критична», - підсумував нардеп.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Гузю Показати IP 5 Лютого 2019 20:09
А ви спробуйте люструвати тих правоохоронців що залишились, можливо допоможе зменшити рівень злочинності, якщо ні, пробуйте мітингувати, це точно допоможе.
123 до Гузю Показати IP 5 Лютого 2019 20:32
На третій день після штурму УМВС прибігли з соплями рятуйте
Украинка Показати IP 5 Лютого 2019 20:14
Дайте людям работу, нормальные зарплаты , и ситуацыя изменится.......
Дмитро Показати IP 5 Лютого 2019 20:30
А ти попробуй робочі будні поліції, а на кінець тижня по скарзі морального виродка відкривається кп і ходи до прокурора пояснювати красоту красот.....
F Показати IP 5 Лютого 2019 20:31
Так, громадськість по іншому буде розмовляти з наркоторговцями- заб‘ють лопатами на вулиці до смерті, а потім виясниться, що то не наркоторговець, а просто безхатько!!! Як в радянські часи «без суда и следствия»
батькам і діткам Показати IP 5 Лютого 2019 23:23
А в сім'ях не потрібно діток виховувати змалечку...? Вашим діткам дай зауваження, то батьки маючи сліпу любов до них чи праві дітки чи винні не виясняють, а зразу ж внаступ. А потім батьків ті ж дітки за грудки беруть і вимагають всього ... і грошей і шмоток і т.д., а робити їм лінь...Сліпа любов до діток породжує ту всю фігню

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus