USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Нововолинський територіальний центр отримав нову техніку від благодійників

4 Жовтня 2024 22:02
Нововолинська громада продовжує активно співпрацювати з міжнародними благодійними організаціями з метою надання допомоги внутрішньо переміщеним особам та соціально незахищеним мешканцям. 3 жовтня було отримано гуманітарну допомогу від Благодійного фонду «Польський центр міжнародної допомоги» за фінансової підтримки уряду та народу Тайваню.

Про це повідомляє Нововолинська міська рада.

Для відділення стаціонарного догляду для постійного проживання територіального центру соціального обслуговування передали холодильник, пральну машину, сушильну машину, картоплечистку, морозильну камеру та дві мікрохвильові печі. Також для підопічних терцентру благодійники надали засоби гігієни та продукти харчування.

Читати ще: Дитячому притулку на Волині передали авто і гуманітарну допомогу

Було роздано 37 продуктових пакунків і засобів гігієни для внутрішньо переміщених осіб, які є малозабезпеченими та мають інвалідність.

Налагодив співпрацю з фондом «Польський центр міжнародної допомоги» та залучив благодійну допомогу для Нововолинської громади міський голова Борис Карпус під час відрядження до Варшави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus